Gudstjeneste 14.oktober

Om jeg må si: «Foten min er ustø»,
          så holder din godhet meg oppe, Herre.
          
Når mitt indre er fullt av urolige tanker,
          har min sjel glede av din trøst.
Salme 94;18-19

Med , for anledningen, ei utvidet forsamling var det god trøkk i forsamling under åpningssangen Vår Gud gir oss løfter.
«Koret vårres» har igjen hatt øvelseshelg på Yttersia, og gledet oss med sang i gudstjenesten.

Ketil ønsket først velkommen, og delte noen tanker fra Jeremia 29. Israelsfolket var bortførte til Babel. Det var gjort mot deres vilje, og ting var nok ikke som de ville, men de fikk trøst av Guds ord til dem i vers 11; For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.

Elin hadde barneandakt, og fortalte historien om Babels tårn. Hun poengterte at det var viktig at vi ikke blir stolte i oss selv. Vi må ikke jobbe uavhengig av Gud. Jesus sa at uten han kan vi ingenting gjøre.

Eddie talte over temaet – Når troen svikter, og hadde utgangspunkt i Luk 22;31-34. Lytt til talen her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar