Gudstjeneste 10.februar

Hvem av alle disse forstår ikke, at det er Herren som har skapt alt dette med hendene sine? Job 12;9

Anita åpnet gudstjenesten og siterte sangen – Er det sant at Jesus er min broder? 
Johnny hadde barneandakt og snakket om flaks og uflaks når man kjøper lodd. Ungene fikk trekke «lodd», og alle fikk «Ingen gevinst» eller «Trøstegevinst» på sine lodd. Men det som har med Gud å gjøre handler ikke om flaks eller uflaks. Ungene fikk trekke nye «lodd», og fikk høre at Bibelen sier; «Æ e trygg», «Æ har framtid og håp», Æ e et Guds barn», «Æ har evig liv» og til slutt «Gud vil være med mæ alle daga!» Det handler ikke om flaks 🙂 

Magritt talte i dagens gudstjeneste over temaet – Bevart i evangeliets grunnvoll. Mark.15;37-39. Lytt til den her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar