Sangmøte 17.mars

I dag var vi samlet til sangmøte, og Kjell Ove ledet oss gjennom sangskatter både fra gammel og nyere tid. Vi fikk også bli kjent med bakgrunnen for mange av sangene, historier som gjør tekstens betydning enda sterkere.
Eva hadde barneandakt. Hun hadde med seg noen pærer, og viste ved å kaste en av dem i gulvet, hvordan de ville se ut om de ikke ble behandlet bra på sin reise fra et frukttre i Spania til butikken i Norge. Frukten må behandles pent for ikke å få stygge skader i skallet. Vi kan også få sår og merker om vi ikke behandler hverandre pent. Når vi sier stygge ting og er slem mot andre, så er vi med på å gi dem sår. Jesus sa at vi skal behandle hverandre fint, og han gav oss den gyldne regel som vi skulle leve etter: «Det du vil at andre skal gjøre mot deg, det skal du gjøre mot dem.» Mat.7;11

Møtet avsluttet med at vi sang velsignelsen til hverandre.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar