Gudstjeneste 12.mai.2019

Anita åpnet dagen gudstjeneste med de fantastiske versene fra Salme 145
Hver dag vil jeg love deg!
1En lovsang av David. Jeg vil opphøye deg, min Gud, du som er kongen. Jeg vil love ditt navn for evig og alltid. 2Hver dag vil jeg love deg, jeg vil prise ditt navn evig og alltid. 3Stor og høylovet er Herren, hans storhet er uransakelig. 4En slekt skal lovprise dine gjerninger for den neste slekt, dine veldige gjerninger skal de forkynne. 5Jeg vil grunne på din høye majestet og herlighet og på dine undergjerninger. 6De skal tale om dine mektige og forferdelige gjerninger, dine store gjerninger vil jeg fortelle om. 7Minneord om din store godhet skal de la strømme ut, de skal synge med fryd om din rettferdighet. 8Herren er nådig og barmhjertig, langmodig og stor i miskunnhet. 9Herren er god imot alle, og hans barmhjertighet er over alt han har skapt. 10Alle dine gjerninger skal prise deg, Herre, og dine fromme skal love deg. 11Om ditt rikes herlighet skal de tale og fortelle om din veldige kraft, 12for å kunngjøre for menneskenes barn hans veldige kraft og hans rikes herlighet og ære. 13Ditt rike er et rike for alle evigheter, og ditt herredømme varer gjennom alle slekter. 14Herren støtter alle dem som faller, og reiser opp alle nedbøyde. 15Alles øyne vokter på deg, og du gir dem deres føde i rett tid. 16Du lukker opp din hånd og metter alt levende med det som er godt for dem. 17Herren er rettferdig i alle sine veier og miskunnelig i alle sine gjerninger. 18Herren er nær hos alle dem som kaller på ham, hos alle som kaller på ham i sannhet. 19Herren vil oppfylle de gudfryktiges lengsel, han hører deres rop og frelser dem. 20Herren verner alle som elsker ham, men alle de onde vil han ødelegge. 21Min munn skal uttale Herrens pris, og alt kjød skal love hans hellige navn for evig og alltid.

Johnny samlet ungene på plattforma. De snakket om hva som møter oss om vi går til butikken, barnehagen, skolen eller kroa før åpningstid. Jo, ei lukket dør og kanskje et skilt med «Stengt»! Vi må forholde oss til åpningstidene for å komme oss inn. Men heldigvis, slik er det ikke hos Gud. Han er der uansett når tid på døgnet vi «banker på». Dagens minneord: GUD – ALLTID ÅPENT! GUD 24/7 🙂 

Rita Berg talte i møte, og hadde som tema; Leve og gå, i og med Herrens nærvær. Det er ikke bare vi som lengter etter å være sammen med Gud, men Han lengter etter å være sammen med oss! Lytt til prekenen, du finner den under «Taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar