Gudstjeneste 26.mai.19

Ketil åpnet gudstjenesten ved versene fra Joh. 14; 1-6 – La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. Og dit jeg går, vet dere veien.»Tomas sier til ham: «Herre, vi vet ikke hvor du går. Hvordan kan vi da vite veien?»  Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Eva hadde barneandakten, og fortalte om hva som skjedde den dagen Jesus ble tatt opp til himmelen. Han lovte disiplene at de ikke skulle bli alene, men at han skulle sende den Hellige Ånd fra himmelen. Han skulle være til trøst og hjelp for alle som tok i mot Jesus.

Hermod Bakkevoll talte i møte, og hadde noen betraktninger rundt noen av de «ukjente» menneskene,  som opplevde Jesu død og oppstandelse. Du kan lytte til prekenen her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar