Gudstjeneste 6.oktober

Tryggheten og gleden som vi har i Kristus. Det var temaet Oddmund hadde satt på dagens gudstjeneste, og han understreket det med versene fra Salme 94;19 – Hvis jeg sier:”Føttene mine svikter”, så skal din trofasthet, Herre, holde meg oppe. Når bekymringene blir mange i mitt indre, så blir Din trøst til glede for min sjel.

Eva hadde barneandakt, og snakket om at Jesus elsker oss selv om vi gjør gale ting. Han kjente oss og elsket oss mens vi enda lå i mammas mage. 
Minneord: Med evig kjærlighet har jeg elsket deg. Jesus

Før møte avsluttet med nattverd, var det mange som benyttet seg av at ordet var fritt i dag.

This entry was posted in Ukategorisert. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *