Gudstjeneste 8.desember

2. søndag i advent og to lys ble tent som åpning av dagens gudstjeneste, som ble ledet av Ketil.
«Kanskje kommer Kongen», sang Knudsen & Ludvigsen. I Luk.3;15 står det at folk var fulle av forventning til Johannes og trodde at kanskje han var Messias som skulle komme. Johannes avkreftet dette og sa at det var en som var mye sterkere enn han. Med Jesus er det heldigvis ikke noe «kanskje». Han kom!

Agnete hadde barneandakt og snakket litt med ungene om hva de ønsket seg til jul. Noen ganger får vi det vi ønsker oss, mens andre ganger får vi noe vi ikke hadde ønsket oss men som vi trenger. Den første julegaven kom for over 2000 år siden. Det var Jesus; en gave som vi alle trenger. Joh.3;16
Jesus var en så god gave at vi har feiret det i 2019 år med å gi gaver til hverandre.

Leif Vollan talte i gudstjenesten. Hyrdene fikk et mektig budskap fra engler, og de var enige om å dra for å finne ut om det de hadde hørt var sant. Da de fant Maria, Josef og Jesusbarnet, fortalte de videre hva engelen hadde sagt. Fortell gode ting videre.
Lytt til prekenen her

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar