Gudstjeneste 15.desember

Nå tenner vi det tredje lys, det er et hellig tall.
Vi venter på at kongen vår skal fødes i en stall.

Unni ønsket velkommen til dagens gudstjeneste og leste fra Jes.40;12-31. Vers som beskriver Guds storhet, ingen kan sammenlignes med Han. I sin storhet ser han ikke bare mengden, men hvert menneske. Jes.57;15 – en Gud som bor i det høye, men som også bor i hver enkelt av oss.

Elin hadde barneandakten og snakket om tiden før Jesus ble født. Gud hadde planlagt alt, hvem som skulle bli foreldre til Jesu, hvem som skulle få høre nyheten, og hvor det skulle skje. Betlehem var klar, englene var klar, Elisabeth og Maria var klar. Maria kunne ikke tro det hun hørte, men hun stolte på Gud. Gud fullfører sin plan i rett tid og helt perfekt. Mark.1;15 – Tiden er kommet.

Jorunn hadde ord for dagen, og hadde som tema – Bibelens innflytelse på verden.
Jes.11;1-16
Ord.4;1-27
Jes.40;1-11
Joh.1;1-18
Du kan lytte til talen her 

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar