Gudstjeneste 17.juni

Syng for Herren en ny sang,
          en lovsang for ham fra jordens ender,
          dere som ferdes pÃ¥ havet,
          og alt som fyller det,
          dere kyster og alle som bor der!Jes.42;10

Han tek ikkje glansen av livet, den frelsar som ventar på deg. Det var åpningssangen på søndagens gudstjeneste. Oddmund poengterte teksten i sangen, som er full av løfter til oss, og mange har opplevd sannheten og realiteten i disse løftene.

Jesus og barna var tema i Johnny sin barneandakt. Ungene hadde fullt fokus da han la ut om hvordan disiplene prøvde å holde ungene unna Jesus. De satte opp sperringer for å hindre dem i å nå han. Men da Jesus kom, så rev han bort sperringen og sa at barna skulle komme til han, og at ingen måtte hindre dem 🙂 Minneord: Vi vil komme til Jesus!

I dag var det også barnevelsignelse, og det var Daniel og Mia som hadde med seg lille Isaac. Eddie leste beretningen fra Mark.10;13 om Jesus og barna, og i tillegg leste han Salme 121 spesielt til Isaac.

Eddie prekte over temaet «Du er tegnet i Guds hender». Han understreket budskapet med flere gode skriftsteder Jes.49;16, Jer.31;3, Dan.9;23 og Rom.4;8 bl.a. Lytt til talen, og du vil skjønne hvor viktig og elsket akkurat du er for Gud=)

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar