Høstkos

Høsten har kommet for fullt,og den første snøen har også vist seg. Da er det godt å kose seg innomhus på mørke kvelder. Det passet
derfor bra når kirka inviterte til Høstkos søndag ettermiddag.
Mange store og små stemte i da samlingen startet med «Jo mere vi er sammen»,og «A ram sam sam». Kvelden bød også på diverse underholdning;Damene fra øya, Milla & Emma,og Isafold deltok med sang. I tillegg var det stor entusiasme under diverse konkurranser. 
Eddie holdt en andakt med overskriften «Hvil dere litt.»
Jesus pleide å dra til et stille sted for å være sammen med Gud. Han sa til Martha at hun ikke måtte være så opptatt,men heller ta tid til å slappe av med han,slik Maria gjorde. Å være sammen med Gud er ikke en aktivitet som skal slite oss ut,men det er viktig å ta tid til avslapping og «kos» ; lese bibelen og bare være stille sammen med ham. Det er ikke bare trening som gjør en idrettsmann god,men hvile og næringsrik kost er like viktig.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat,kaffe og sjokolade.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar