DTS på skjærgårdsheimen

Etter å ha avsluttet 3 år på videregående,bestemte Agnete seg for å sette av tid til noe helt annet enn matte og grammatikk.I høst startet hun på DTS på skjærgårdsheimen. Hun forteller:

Jeg har nå sittet på skolebenken i ti uker. Eneste lærebok var bibelen og pensum var Gud. Hver uke kom en ny lærer og underviste om et tema ham eller hum brant for. Lærerne kom fra hele verden og de fleste jobber fulltid for Ungdom i Oppdrag.
Vi var 23 studenter, 5 utenlandske, fra Sveits, USA, Puerto Rico og Romania. Staben på basen var også internasjonal, så all undervisning gikk på norsk og engelsk. Jeg bodde på rommet sammen med ei jente fra Sveits og fikk mulighet til å praktisere mye engelsk og litt tysk.Det var en veldig bra klasse å være sammen med.Alle hadde selv valgt å bruke 6 måneder på å bli bedre kjent med Gud og får reise ut til et annet land.
Jeg og 7 andre skal til Honduras i 10 uker. Vi skal bo i en indianerlandsby i Ahuas, som er i bushen, og jobbe på en uio base der. For å komme dit må vi reise med småfly fra La Ceiba som er nærmeste by. Honduras er et katolsk land og mange kaller seg kristne uten at de kjenner Jesus personlig. Derfor blir hovedbudskapet vårt «en personlig Gud».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar