Familiefest 1.oktober

Mange store og små fant veien til kirka til høstens første familiefest. Spire og Junior har startet et nytt konsept denne høsten. Gjennom 3 tirsdager har de fokus på ett tema som formidles gjennom sang,skuespill, andakt og hobby. Den 4.tirsdagen er det familiefest der ungen får være med å formidle det de har lært. Disse ukene har temaet vært «Modig». Maria åpnet det hele med å gjøre modige ting, og ønsket alle velkommen til familiefest! 
Vi fikk høre flott og engasjerende sang av spireungene, og juniorene dramatiserte historien om David og Goliat. Eddie hadde et resymé på de andaktene som har vært disse tre ukene, og som handlet om modighet. Hvis du vil kan du høre det her.
Det var i tillegg sang og leker som engasjerte både voksne og barn – noen mer frivillig enn andre.. 🙂  
Vi fikk også se utstilling av bilder ungene har laget disse ukene.
Det hele avsluttet med saft,kaker og kaffe 😉

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar