La mæ gje dæ ei hand

Søndag 31.mai hadde Gospelkoret sitt årlige veldedighetsarrangement «La mæ gje dæ ei hand». I tillegg til Gospelkoret deltok Wilma og Miriam med nydelig sang. Det gjorde også Wenche og Jeanette med sin flotte versjon av «He´s not heavy his my brother».
God trøkk var det også i fellessangen.
Prosjektet som får vår støtte i år er IGM´s skole i Pakistan.  Skolen har kapasitet til å ta i mot 40 nye barn men de bor for langt unna skolen til å kunne gå trygt og sikkert dit. Ved innkjøp av Tuc Tuc (motorsykkeldrosje)  kan de hente elevene til skolen. 
Med salg av kaffe, deilige kaker og en åreomgang, fikk vi inn kr 6 900,- som er et godt stykke på vei til en Tuc Tuc som koster kr. 10 000,-:-) 
Takk til alle som var med å bidro!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar