Misjonsmøte 8.mai

«Her er det plass for alle» – sang Benjamin og storesøster Juni Kristine helt i starten av møte. En fin måte å bli ønsket velkommen til vårens misjonsmøte,som tradisjonen tro var felles med baptistkirkene i Tromsø- og Balsfjord. 
Etter et par fellessanger, delte David nytt fra misjonsmarken i Thailand, som er våre menigheters felles misjonsprosjekt. Bang-Jod er et nytt satsningsområde. Dette er et område som tidligere ikke har vist interesse for evangeliet,men nå ønsker de at kristne skal komme å bo i landsbyen,lære barna deres å lese og skrive, og fortelle dem om Jesus!

Før prekenen ledet Eddie & Stephan i lovsang.
Prekenens overskrift var «Utrustet til tjeneste». Misjon kan være så mangt,og det er forskjellige oppfatninger. Gud bryr seg om hele menneske,og vet hva vi trenger. Lytt til prekenen under «taler».

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar